Medlemsinformation

Avgifter 2024

Årsavgift: 350 kr
Hyra kajakplats: 500 kr per år
Depositionsavgift nyckel: 500 kr

Betalning av medlemsavgift/kajakplats

Årsmöte som brukar vara i slutet av februari beslutar om föreningens avgifter. Därefter skickar föreningen ut information att det är dags att betala.

Inbetalning sker till:

Postgironr: 17 04 81-6, Swish: 1232317048

Samåkning med bil

Vid samåkning med bil vid föreningsaktiviteter som t.ex. turpaddlingar rekommenderas att bilkostnaden ersätts med 25 kr/mil delat lika av alla i bilen inkl. chauffören.

Använda klubbens kajaker

Som medlem kan man använda de ca. 20 kajaker som tillhör klubben i Vilsta och Mora. Du kan låna dessa kostnatsfritt över dagen om du utgår från respektive kanotlada (kontrollera att de ej är bokade). Ta med dem på tur mot en avgift om 150 kr/dygn eller 600 kr/vecka (skall bokas).

Bokning av kayaker kan göras för att säkerställa tillgång av en viss kajak förutbestämmd dag eller att kayaken tas med på en tur en eller flera dagar.

Till Bokningen (Endast inloggade medlemmar har tillgång till bokningen).

OBSERVERA att du fortfarande ska skriva upp när du har lånat en klubbkajak i anteckningsboken som ligger i kanothusen. Vi behöver denna information för att se hur välanvända olika kajaker är. Det nya bokningssystemet används enbart för att FÖRBOKA en kajak man vill använda.

Nycklar till klubbhusen

Föreningen har 2 st klubbhus. Ett i Vilsta och ett i Mora (Sundbyholm). Som medlem kan man kvittera ut en nyckel efter erlagd deposition. Kontakta Daniel Serrander eller någon annan i styrelsen för nyckel.

Egen kajakplats

Behöver du hyra plats för egen kajak i Vilsta eller Mora så går det oftast att ordna. Kontakta Daniel Serrander (i första hand) eller någon annan i styrelsen.

Facebookgrupp

Som medlem kan du också gå med i klubbens FB-grupp. Länk

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.