Kallelse till Årsmöte

Publicerad onsdag 18 jan 2023, 14:25

Kallelse till årsmöte 2023 för Eskilstuna kanotsällskap (EKS)
Denna kallelse har även gått ut via mejl till alla medlemmar

Datum och tid:
Tisdag den 21 Februari 2023 kl 18:00

Plats:
Vilsta Sporthotell

OBSERVERA alltså att vi i år kommer hålla årsmötet i Vilsta sporthotell, som är den vita byggnaden på höger sida när man kör in på området vid Vilsta sporthall.

Mötet sker på en speciell tisdag och vi kommer därmed bjuda deltagarna på mötet på ett för dagen lämpligt bakverk samt te och kaffe. Vi vill därför att ni i så stor utsträckning som möjligt anmäler er närvaro på mötet senast den 14 februari i följande länk:

https://formogr.am/i5dhrTsB3h

Missar man att anmäla sig eller bestämmer sig väldigt sent så är man ändå välkommen att delta på mötet men vi garanterar inte att bakverken kommer att räcka.

I denna mötesinbjudan bifogas mötes dagordning samt ett antal motioner gällande stadgeändringar som styrelsen föreslår för att anpassa föreningens stadgar till nuvarande verksamhet. De föreslagna förändringarna av stadgarna syftar alltså INTE till att ändra föreningens nuvarande inriktning och syfte utan är enbart en anpassning till hur verkligheten och föreningens verksamhet ser ut i dagsläget och hur den med största sannolikhet kommer se ut inom överskådlig framtid.

Välkomna!

Med vänlig hälsning,
EKS styrelse

Dagordning
Motioner

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.